refresj » resultaat » relax.

Een resultaatgericht online marketingbureau met een frisse samenstelling van strategie, technologie en design. Vanuit ons kantoor in Den Haag maakt ons flexibele team van ±25 specialisten samen met onze klanten hun ideeën en bedrijven online succesvol. Wij hebben passie voor wat wij doen en houden van een persoonlijke manier van werken.

  trek in een kop koffie? »

Al 13 jaar maken wij het verschil.

Refresj krijgt als online marketing bureau van al onze klanten het volledige vertrouwen. Maar waarom? Er zijn genoeg bureau's om uit te kiezen. Waarmee maken wij het verschil?

Even een veer in de bekende plek: uiteraard zijn wij heel goed in het vertellen van jouw verhaal, alleen gaan wij daarmee net even een stapje verder. Wij willen ook dat onze klanten succes hebben in het ondernemen. Van nature zijn wij verbinders en daarom koppelen wij ons netwerk altijd aan onze klanten. Zo kunnen we samen verder groeien!

vrijdagmiddag

Ons vaste netwerk moment is de vrijdagmiddag sigaar. Hier komen wij met onze klanten bij elkaar om de week door te nemen, om elkaars netwerk te koppelen of om gewoon over andere dingen te praten dan ons werk.

Er zijn al mooie samenwerkingen onstaan door ons vrijdagmiddag "ritueel"!

  kom ook gezellig langs! »

het sleutelwoord is samenwerken.

Universiteit Utrecht
Europees Parlement
Gemeente Den Haag
Irado
Parnassia Groep
Royal Brinkman

Door de jaren heen zijn wij een hoop mooie samenwerkingen aangegaan.

Zullen wij ook samenwerken? »