start jouw reis.

Op gebied van optimalisatie zijn er veel wegen die naar Rome leiden en wij weten waar deze reis begint, maar waar deze eindigt? Dat zal gaandeweg blijken. Het optimaliseren van jouw verhaal voor een optimale vindbaarheid is niet zomaar gerealiseerd. Dit vergt (veel) tijd... en ja, ook geld.

  plan jouw kampvuurgesprek »

geen sprint, maar een marathon.

Snel hoger in Google komen willen we allemaal. Hoe hoger je in de zoekmachines staat, des te beter je gevonden wordt. Alleen zoekmachine marketing is geen sprint. Het is mogelijk om in korte tijd op de eerste pagina te komen, maar als je er vervolgens weer minder aandacht aan besteedt zak je vanzelf weer in de ranking. Het is een marathon. Constant evalueren en optimaliseren. Alleen zo bereikt je het gewenste resultaat.

Onze aanpak bestaat uit optimalisaties "boven en onder de zee". Een aantal optimalisaties zie je direct, zoals de verandering van teksten, daarnaast zie je ook een hoop optimalisaties in eerste instantie niet direct, doordat deze bijvoorbeeld in de broncode van de website plaats vinden.

kampvuurgesprek inplannen met Bradley?

06 - 21 84 06 49
bradley@refresj.nl
LinkedIn »

Bel mij!

wil je dat wij jou bellen?